Friends. Greed. Lies. Differences. Changes. Moods. Fear. Sounds. Nights. Love.

Salutare, oameni buni. A trecut mai bine de un an de la ultima postare de pe acest drăguţ blog, an în care s-au întâmplat terifiant de multe lucruri, care mai de care mai interesante sau anoste, fericite sau mai puţin fericite, orişicum lucruri din care cred că am tras câteva învăţăminte, şi dacă nu acum, atunci când… Toţi aşteaptă ca, în momentul în care aud că ai deja 21 de ani, să ai pe lângă vârstă şi o droaie de experienţe, un job stabil, o viaţă frumoasă ce îţi oferă niscaiva perspective, şi oameni buni în jurul tău.

 

Şi ghiciţi ce, pot spune că ACUM le am. Voi scrie câteva postări în care îmi voi exprima opiniile cu privire la cuvintele din titlu. 10 sunt, 10 postări noi vor apărea. Unele vor fi mai reuşite, altele nu. Însă indiferent de calitatea – sau lipsa acesteia a postărilor – un lucru în comun îl vor avea toate, şi anume o sinceritate ce nu mă caracterizează adesea.

 

Mulţi dintre noi pornim cu idealuri măreţe în ceea ce priveşte oamenii din jurul nostru şi felul în care îi influenţăm, însă cu fiecare zi ce trece îmi dau seama că e suficient ca un singur om să primească mesajul pe care vrei să îl transmiţi în mod corect, fără dedesubturi, pentru a te simţi bine cu tine şi judecata ta. Am ajuns la acel punct în viaţa mea încă tânără în care mă pot deschide total în faţa oamenilor buni de lângă mine, fără nevoia perpetuă de a ajunge în panoul de control al blogului.

 

De ce voi scrie aceste postări însă? Pentru că sesiune şi pentru că pus cap la cap idei. Adesea, ideile tuturora se bat cap la cap, mai ales când sunt multe şi poate un pic inutile. Sper ca terapia prin scris să ajute deci. Pe mine, şi pe încă cineva. Atât. E suficient.

 

Let’s roll.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s