Bastille – No Blood (feat. Ella)

 

majah alert!! se intampla sa dau, din cand in cand, peste cate o melodie buna pe care pur si simplu sa nu o pot scoate de pe repeat. ‘Locked Out Of Heaven’, de la Bruno Mars, a fost victima sfarsitului lui 2012, inceputul anului m-a prins tot cu ‘Locked’ pe repeat, adaugand ‘Running To The Sea’, de la Röyksopp (geniala, apropo), iar astazi, rasfoind playlist-ul alternativ de pe soundowl.com, am dat de ‘No Angels’, de la Bastille, pe care mi-o tot recomanda bunul prieten Matei la un moment dat..

dand o noua ascultare melodiei, m-a prins instant! poate ca va intrebati, precum ma intrebam si eu, cine-i Bastille si ce vrea de la winamp-ul meu.. Bastille este o formatie britanica de alternativ formata in 2010 de catre solistul Dan Smith. de atunci si pana in prezent, formatia a lansat cateva single-uri (‘Bad Blood’, ‘Flaws‘), dar si doua mixtape-uri: ‘Other People’s Heartache’, si follow-up-ul ‘Other People’s Heartache, Pt.2’, de pe care provine si obsesia mea, ‘No Angels’.

‘No Angels’ foloseste ca instrumental minunata ‘Angels‘, de la The xx, peste care se adauga contributia celor de la Bastille, iar versurile folosite sunt cele ale piesei ‘No Scrubs‘, al trio-ului american de R&B TLC. adaugati vocea impecabila a solistului Dan Smith, o misterioasa prezenta feminina pe a 2-a strofa, Ella, si rezultatul e genial!

 

enjoy!

I don’t want your number (no)!
I don’t want to give you mine and (no)!
I don’t want to meet you nowhere (no)!
I don’t want none of your time and (no)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s