Must listen: Taylor Swift – All Too Well (!!)

Multi stramba de obicei din nas cand aud de Taylor Swift, altii nici macar nu o cunosc, WELL, shame on yall, shame on yall. E adevarat ca sunt momente in care tanara cantareata country da chix-uri mai mult sau mai putin monumentale (‘We Are Never Ever Getting Back Together’ e mai mult sau mai putin groaznica, iar in momentul in care ajunge sa-ti si placa, te intrebi ce a mers gresit in viata ta si cum de gusturile tale-n muzica au ajuns la pamant).

REVENIND. Din fericire, aceasta regino-printesa a muzicii country-pop americane nu are doar momente mai mult sau mai putin fericite, dar are si momente extraordinar de bune. Swift a lansat, in octombrie, un nou album de studio, intitulat ‘Red’. Albumul ar putea fi definit ca un mix de genuri, imbinand country-ul cu muzica pop, si aducand chiar o noutate absoluta pentru muzica lui Swift, si anume un experiment dubstep pe ‘I Knew You Were Trouble’, care suna… bine. 🙂 Liric, o intalnim pe aceeasi Swift dintotdeauna: celebrand sau nu iubirea. Nimic altceva. It’s either black or white for her, but it’s aaaaall about love! Nu o sa fac o recenzie a albumului, ci o sa va recomand din tot sufletul meu mic si negru piesa ‘All Too Well’.

De ‘All Too Well’ ma leaga drumul meu pana la Timisoara, de pe la sfarsitul lui Octombrie, si practic sejurul din Timisoara in care, singurel stand in camera pensiunii mele si omorandu-mi nervii, ascultam ‘All Too Well’, si ascultam, ascultam, ascultam, identificandu-ma cu fiecare vers.

image

Si mai ascultam putin…

image

In fine, ati prins ideea! O frumoasa balada country-pop, pe care Swift, pe parcursul a 5 minute, isi aduce aminte de o veche si frumoasa relatie. Highlight-ul absolut al piesei ar incepe pe la 3:00… ‘Maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much, but maybe this thing was a masterpiece ‘till you tore it all up’.

Culminand cu ‘You call me up again, just to break me like a promise, so casually cruel in the name of being honest!’. Frumos, frumos, FRUMOS.

Destul cu vorbaraia, va las mai jos piesa. Ce parere aveti?

3 gânduri despre „Must listen: Taylor Swift – All Too Well (!!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s