… ALL

i just wanna have fun,
have fun and make money.

In ce lume interesanta traim, noi astia tineri. Adica, niciodata nu prea stim ce ne asteapta..

In prima zi de gradinita, suntem cam pierduti.
Prima zi de scoala aduce aceleasi lucruri.
Prima zi de liceu e poate si mai si.
Iar in prima zi de facultate nu prea stii pe unde sa mergi ca sa nu te ratacesti.

Si asa trecem noi prin toate fazele astea, cu un scop precis si bine determinat: $, eventual facand ceva ce ne place. Sau nu, dar suntem buni in respectivul ‘ceva’.

Suntem multi care vrem acelasi lucru, multi care se vad iesind cu un viitor ruOz in faţă din facultate, alti multi pesimisti care sunt constienti, cred ei, de tara lor si de posibilitatile limitate ce vin aici. Sunt multi cei care cred ca invatatul ii va ajuta intr-adevar sa ajunga departe (!), si la fel de multi cei care se bazeaza pe inteligenta lor nativa, crezand ca astfel vor ajunge la fel de departe (!).

Sunt multi cei competitivi, care isi seteaza un tel intr-o alta persoana, dorind sa ajunga acolo, poate si mai sus. Pentru ei, persoana respectiva devine, din apropiat in unele cazuri (!), dusmanul de temut pe care trebuie sa il depaseasca pentru a-si demonstra lor, personal, ca pot, in cele din urma, sa facaa ceva cu viata lor, dupa ce ani de zile s-au lasat dusi de val.

Eh, voua, fraierilor… care va treziti fara niste cunostiinte elementare de limba romana, de vreo alta limba straina, sau mai stiu eu ce, ca vreti s-ajungeti DEPARTE (!), va las o melodie foarte proasta:

😉

Noi, cei constructivi, cei carora nu le-a fost frica sa puna mana pe o carte, sau mai multe carti, cei care au stat noaptea treji in scoala generala cu teama de lucrarea de la stiinte naturale de a 2-a zi, cei care am devenit, in liceu, de-a dreptul buni intr-un domeniu, sau mai multe, cei care eventual vor ajunge departe (!), noi trebuie sa stim cumva ca what goes around, comes around. De-asta trebuie sa tragem in continuare. Ale noastre vor fi rezultatele, al nostru e viitorul. 🙂


Write a book, go to school
save a life, learn a language of a land
Love a little bit harder
Man watch when i get my whole dream imma
I can’t wait to put my f*cking team on
oh is just a matter of time,
a matter of time
a matter of time
‘cause I ain’t afraid to fail
can’t you tell I want it all
want it all, I want it all
want it all.

Am vrut sa incep postul asta sub un cu totul alt ton. M-a lasat cumva cu gura cascata moartea patronului EDY Spedition, Alin Alexandru Popa. Care a pus facut o avere fabuloasa in urma… TIR-urilor. O firma extrem de profitabila, cu un nume ingenios, al carei patron moare in urma impactului cu un TIR.

Te duce viata, te duce DEPARTE (!).

Iar pe mine, in cele din urma, ma motiveaza al naibii de tare competitia. So bring it on! Bring it on. May the best man win.

Un gând despre „… ALL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s