show me how you burlesque!

aseara am vazut si eu, ca tot omul, ‘burlesque’. ‘burlesque’ reprezinta filmul de debut al christinei aguilera, deci interesul meu pentru acest film a fost, permanent, unul deosebit de ridicat. 😀 (christina is maaaaaaaaaaaa guuuuuuuuuuurl!).
cum n-am apucat sa trec prin bucuresti ca sa-l vad la cinema, mi-am cladit propriul cinema in sufragerie, pentru marea premiera, ha. l-am downloadat frumos, ca tot omul (desigur, o sa-l vad si la cinema daca am ocazia, daca nu, are aguilera destui bani oricum), mi-am luat rontaielile, si pac, ‘play’.

nu aveam asteptari foarte mari de la ‘burlesque’. 😀 muzica o stiam de cateva luni bune, si tot ascultam si inca ascult piesele de pe coloana sonora a filmului pe repeat. atat ca eram intr-adevar curios sa vad ce-a facut christina cu filmul asta, pentru care a renuntat la turneul de promovare a albumului ‘bionic’ (*cough* failed marriage *cough*).

siii pot spune ca am fost placut surprins! deja din primele 5 minute christina si-a pus amprenta pe film prin mareata-i voce 8-> cu ‘something’s got a hold on me’. ma rog, nu christina, ci ali rose, numele personajului principal. sa va povestesc.

ali rose, originara din iowa, lucreaza intr-un bar in the middle of nowhere, pana o trazneste ideea de a pleca, si a fi mare in los angeles. ajunge in los angeles, pac, unde sa se duca, pobre muchacha. ei, exista un dumnezeu acolo sus! ratacita si vai mama ei, ali ajunge la ‘burlesque lounge’, un loc unde lumea se simte bine. dans, muzica, voie buna. ‘burlesque lounge’ e condus de tess (interpretata de mareata cher), si de sean (stanley tucci), si are ceva probleme financiare despre care o sa discut. ei bine, ali doreste sa fie up there, dar, desigur nimeni n-o ia in seama, fiind prea ocupati, ceilalti, cu pretentiile de diva ale lui nikki (kristen bell). intre timp, ali il cunoaste pe jack (cam gigandet, domnisoarelor si domnitelor), si se leaga ceva intre ei acolo. eh? ma rog, una peste alta, ali reuseste sa-si demonstreze talentul, facand ca show-ul de pe scena sa fie construit in jurul ei si al grandioasei sale voci. 8-> dar lucrurile nu merg pe roze. gagica domnului jack, natalie, se intoarce val-vartej din calatoria-i din new york, iar ali pleaca ranita 😦 *sarcasm* din incinta dormitorului conjugal. unde se duce? la domnul marcus (eric dane, domnisoarelor si domnitelor), domn marcus care i-a cam facut ochi dulci domnisoarei ali, dar care vrea sa cumpere ‘burlesque lounge’, ticalosul fiind capabil deci sa calce talentul domnisoarei ali in picioare! atunci eroina isi da seama ca marcus e ‘za wrong fork’. i mean, ‘za wrong guy’. finalul e unul multumitor pentru toata lumea. ‘burlesque lounge’ e salvat in cele din urma pe baza unor drepturi de aer (wtf), ali infloreste din ce in ce alaturi de domnitul jack, iar tess si sean rasufla usurati si numara eventual banetul.

ha. usor ironica recenzia mea.

puncte tari ale filmului, in opinia mea.

– christina aguilera. care desi la debut, face din ali un personaj total credibil.
– coloana sonora + numerele de dans. care sunt foarte, foarte misto.
– cher. chiar nu inteleg de unde pana unde nominalizarea la zmeura de aur pentru ea. :-s a jucat foarte bine, + ca are doua melodii superbe pe coloana sonora. una dintre ele, ‘you haven’t seen the last of me’ castigand si globul de aur pentru cea mai buna melodie.
– scenariul fun. ‘burlesque’ nu se vrea un film revolutionar, dimpotriva, e un film fun, entertaining, care-ti da o stare buna pe moment. asta e scopul lui, repetat si ras-repetat de scenaristi. banuiesc ca amprenta pe care filmul si-o lasa pe fiecare depinde de gusturi, personalitati and so on. personal, o sa-l mai vad de cateva ori. 😀
– stanley tucci. perfect credibil!
– cam cigandet + eric dane, domnisoarelor si domnitelor. si nu numai. :))))

puncte slabe:

– nu exista asa ceva intr-un proiect al domnitei christina aguilera. punct.

😀

nota specialistului: 10/10.

trailer:

I Am A Good Girl (Christina Aguilera):

Something’s Got A Hold On Me (Christina Aguilera):

Welcome to Burlesque (Cher):

5 gânduri despre „show me how you burlesque!

  1. am si eu filmul,chiar dvd format dar nu am reusit sa-mi gasesc timp de el..poate in seara asta .l-as vedea indiferent ce si cum ,doar ptr christina pe care o adorrrrrrrrrrrr

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s