DDP (Dan Diaconescu Preşedinte) ?

Pentru că mai butonez şi eu televizorul ăla pe care altfel s-ar pune prafu’, ajung pe Oteveu, unde mai mai că se pune la cale un fel de revoluţie, şi aflu şi că Dan Diaconescu Direct nu numai că şi-a făcut partid (Partidul Poporului), dar şi că o să candideze la preşedinţie.

Like…

WTF! Înţelegem că omul e disperat după atenţie, rating şi deci bani, şi că şi-a găsit şi proştii NO OFFENSE INTENDED (!) care să-l urmărească, creadă şi să-i şi umple buzunarele de bani, dar ca domnu’ Dan să ajungă să creadă că dintr-o garsonieră de 1/2 poate ajunge preşedinte, în locul jegului-Băse, e perfect normal, că doar e nebun HAHA. La chestia asta se gândesc oamenii cu mai mult de un neuron.

Însă aparent populaţia majoritar bătrână şi făr’ de creier susţine Partidul Poporului! Aseară, la Oteveu, era un sondaj, gen

Credeţi că e bine că Partidul Poporului va mări toate pensiile şi salariile?

Da – 6000 (aproximativ)
Nu – 400 (tot cu aproximaţie).

Bine, faza cu sondajul, mm, discutabilă, putând fi trucat, însă cred cu tărie că în ţara asta sunt suficient de multe babe, şi la fel de suficienţi de mulţi moşi, care îndobitociţi din fire, ar vota probabil cu cel care le face serile mai frumoase şi mai pline de viaţă. Adică cu domnu’ Dan. Diaconescu. Direct.

Să ne facem griji pentru viitoarele alegeri sau sunt eu paranoic?

5 gânduri despre „DDP (Dan Diaconescu Preşedinte) ?

  1. Eu cred că ar trebui să ne facem griji :-SS, dar totuşi nu cred că va obţine un procent prea mare să ajungă preşedinte…totuşi au fost proşti odata 5 milioane de oameni, doar nu vor fi şi a doua oară?!

  2. „şi că şi-a găsit şi proştii NO OFFENSE INTENDED”; de apreciat cuvântarea ta. Proştii nu au de ce a se simţi jigniţi, deoarece ” eşti prost” îi o afirmaţie (milostivă) în sine. Jigniţi îs doar ăi handicapaţi fizic şi/ sau mintal.
    Zic şî io..

  3. Asta e mai populist ca Basescu si cu mai multa initiative sociale decat PSD-ul.

    E next level intr-un fel… pentru cei care ziceau ca mai rau decat pana acum nu poate fi.

    Rau, social vorbind. Acuma poate sa ne dea cate un lingou de aur la toti, sa tarim in puh… dar daca se reduce societatea romana la ceea ce abordeaza el… e trist… rau de tot… prosti, dar multi… acum si mai prosti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s