Alejandro.

Clip nou pentru Găgutza, Alejandro.

După ce clipu’ pentru Telephone avea 9:34 în durată, GaGa face unu’ mai scurt, de 8:44.
Heh. Chiar dacă arată aiurea, şi nu înţeleg de ce se încăpăţânează să-şi ridice ştacheta aşa sus cu clipurile astea luuuungi (bun, înţeleg, e ambiţioasă şi nu e rău deloc, însă poate-i timpul şi pentru ceva scurt, mai ales că 2 minute în început nu se întâmplă nimic, spre deosebire de Telephone, unde începutul punea totul în scenă, şi ştiţi, e bine să fii ambiţios chestii, da’ rişti ca odată şi-odată să nu-ţi mai iasă) însă Alejandro, ha, e hitul verii. CLAR, asta dacă… nu vine Christinuţa noastră cu bomba mult aşteptată, care s-o scoată din văgăuna cântăreţelor extrem de talentate, cu albume super vândute, dar cu singleuri care ocupă locuri aiurea în charturi, nemeritat de aiurea.

ORICUM, punct ochit pentru Găgutza. Poartă nişte haine pe care ahtiaţii după modă o să le laude în neştire, i don’t give a shit ‘bout fashion. Face un nou clip pretenţios, film de scurt-metraj, pe care micii monştri o să-l venereze la nesfârşit. Pe mine mă plictiseşte să-i văd moaca atâta timp. Face un clip gay-friendly, pe care comunitatea o să-l proslăvească ani de-a rândul. Face un clip controversat, prin finalul său, care o să-i aducă şi mai multă atenţie.

Însă Alejandro e extrem de catchy, şi e deja un hit. I like.

8 gânduri despre „Alejandro.

  1. say what? :|:|:|

    pardon… insa hainele din Alejandro nu se ridica la nivelul celor din Bad Romance sau chiar si din Telephone unde oricum nu m-a impresionat cu nimic. se vede ca cel care-i crea haine si care-o considera muza colectiilor in ultimele cateva sezoane era Alexander McQueen… murdin el a murit si stilul fain si socant totodata al drei GaGa. sper sa-si revina atat dpdv vestimentar cat si dpdv al aparitiilor penibil de exagerate, duse la paroxism care, din pacate, n-o duce pe un drum in ascensiune, dimpotriva.
    imi place si clipul acesta cum mi-a placut si telephone, dar preferatul meu ramane bad romance. nu mai spun ca in alejandro se gasesc motive si elemente de-ale madonnei. cand l-am vazut prima oara aveam impresia ca e o partie din erotica si o parte din justify my love, clipurile interzise ale madonnei de la inceputul anilor ’90. oricum, tare am impresia ca alejandro va fi interzis… din ce-am citit pe net dupa premiera de aseara, exista voci care o blameaza, o condamna si-o repugna… inca sper ca GaGa sa fie ce era pana la inceputul lui 2010, altfel intr-un an doi dispare incet-incet din peisaj sau, mai rau, devine varianta feminina a lui marilyn manson, dar la modul cel mai grostesc cu putinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s