Crize.

Deşi nu ştiu câţi luam în serios chestia asta cu criza prin 2009, când începuse pe rând să ”lovească” fiecare sector în parte, iată-ne acum în pragul unor greve şi marşuri de stradă fără precedent.
Ce implică criza asta?
Păi, reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor. Aici intră toţi salariaţii şcolilor, spitalelor, practic, tot sectorul public. De la funcţionari la femeile de servici la şcoală. Ai salariu de 10 milioane? O să iei 7 milioane juma’. Ai salariu de 12 milioane? Iei 9. Ai salariu de 200 de milioane? Du-te dracu’.
Şi pensiile scad cu 15%. Citisem într-un ziar cum o bătrânică are pensie de 1 leu! 1 leu, mă. Din leul ăla, rămâne cu 75 de bani. Cât de normală vi se pare situaţia asta, vouă, ROMÂNILOR DIN DIASPORA, care nu ştiu ce căcat de drept de vot aveţi, din moment ce votaţi ca chiorii cu Băselu’, pentru că oricum vă doare în cur. Sper să rămâneţi toţi fără loc de muncă la dracu’ în praznic unde lucraţi, în Botswana, să vă întoarceţi aici, şi să vedeţi ce durere de cur simţiţi în continuare, legată de ţară. Doar că acum Băsescu o împinge taaare şi pe buneee.

Aşadar, proteste oameni buni. Sărăcie, mizerie, non-culori. Asta e România. Umilinţă, cam aşa.
Pe scurt, cum vă afectează criza? Dacă nu te afectează… mută-te dom’le în diaspora, că piticu’ porno şi Băselu au nevoie de sprijin. nevoie de voturi oricum.

4 gânduri despre „Crize.

  1. Base nu s-a simtit bine sa le ia doar bugetarilor din salarii, asa ca s-a gandit si la companiile de stat. Ceea ce ma afecteaza in mod DIRECT !
    Sarmana mama, i-a zis numai de coliva. : )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s