31 centimetri.

Tot am citit prin presa mondenă (adică pe site-urile ăstora), pantofii magici. că un anume nene aflat între două vârste a creat nişte pantofi gigant, cu toc de, atenţie, 31 de centimetri.

Puteţi admira pantofii care vă vor face să arătaţi ca un exponat de la zoo, în imaginea următoare.

Cât de tare! Acu’ gândiţi-vă de câte ori v-aţi sparge capu’ mergând pe-aşa ceva. Sau de câte ori v-aţi scrânti un picior. Sau cât de înaltă aţi arăta cu 30 de centimetri în plus! Fermecător.

La modul cel mai serios, aţi cumpăra aşa ceva? Chiar dacă ”inventivul” dizainăr a afirmat că nu va scoate la vânzare pantofioii lui de 31, gândindu-se probabil de câte ori ar fi dat în judecată de tot felu’ de doamne cu aspiraţii… până la ceruri.

Designerul si-a exersat maiestria aproape doua luni si de fiecare data a rugat-o pe secretara sa sa-i probeze, pentru a vedea daca poate sta cocotata pe ei. Pantofii sunt confectionati din lemn si cantaresc aproximativ 400 de grame.

Pobre mujer!  Şi păcat de ţărişoara asta atât de frumoasă, dar locuită. P.S.: luna viitoare s-ar putea să luăm 34 de lei alocaţie, în loc de 40. Deci în loc de un căcat, luăm 3 sferturi. Jumătăţi de măsură, chestii. Oricum, pantofii ăştia îs mai înalţi decât Boc.

Mă rog. Ca să nu fie dracu’ atât de drac, vă las o melodiuţă.

9 gânduri despre „31 centimetri.

  1. sincer, eu o vad ca pe o formă de artă. oricum, nu i-as purta zi de zi si nici nu sunt conceputi astfel. la majoratul meu spre exemplu, ma vad purtand o pereche din colectia lui, dar nu cea din fotografia ta. mihai albu pur si simplu a indraznit mai mult. he thought outside the box!

  2. Pingback: Sluțirea , Codul Penal și legile în România

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s