Noră pentru mă-ta.

Ajuns la al 4-lea sezon, emisiunea cu o longevitate record a postului Kanal D, ”Noră pentru mama”, aduce în dezbatere probleme sociale de o importanţă majoră, cum ar fi căsătoria, consumul de alcool, sau homosexualitatea.
Şi anume. Nişte mame se prezintă la o emisiune, cu băieţii lor de mânuţă, sunt ”închişi” într-o casă, şi acolo li se aduc nişte fetiţe din care băieţii trebuie să îşi găsească consoarta. Nu-i frumos?!
Nu.
Aseară m-am uitat la emisiune din întâmplare, şi ce-am văzut acolo, mamma mia.

Cine-a mutat paharul ăla? Cine dracu’ l-a mutat că vă ia mama dracu’ pe toţi acuma!”

Cristina, calmează-te, nenorocito, că te ia mama dracu’, ai uitat când mi-ai luat prosopul albastru şi l-ai dus în bucătărie?!?!?!?

Veronica, mă-ta ştie că ţi-o pui cu proprietarul Bamboo?!?! Păi fir-ai a dreacu’ dă curvă nenorocită, ai face orice ca să pui mâna pe marele premiu!!!!

Cristina, vii cu nişte acuzaţii nefondate! Doamna Lăcrămioara, nu mai râde, scorpie! Beţivă ordinară ce eşti! Acum o să negi că bei în fiecare seară!?!?

Mama nu bea! Şi chiar dacă ar bea, cu ce te-ar deranja pe tine, Veronica?

Vlad, taci din gură! Crezi că nu ţi-am vizualizat profilul de pe un site gay?!?! O să te urăsc tot concursul după ce mi-ai furat o scobitoare!! O să te elimin, şi pe tine şi pe maică-ta!

Veronica, tu uiţi că sunt mai întâi de toate o mamă! Copil din flori ce eşti, lua-ţi-ar foc casa…

Desigur, acest show are şi o prezentatoare, Gabriela Cristea. Care intervine de fiecare dată cu promptitudine, nelăsând certăreţii să îşi scoată ochii fără ca nimeni să îi despartă.

Veronica, pe ce te bazezi când spui că doamna Lăcrămioara este o beţivă ordinară, fără de pereche? O scursură a societăţii, o ahtiată după marele premiu, o ochelaristă cu tupeu? Totuşi, faci nişte acuzaţii foarte grave la adresa doamnei Lăcrămioara, ar trebui să le probezi cumva!

Şi de-aici, desigur, un scandal şi mai mare.
Aşadar, îţi place scandalul? N-ai ce face?! Noră pentru mama, non-stop, la Kakanal D.

15 gânduri despre „Noră pentru mă-ta.

  1. este acceptabila emisiunea, fata de alte emisiuni din draga noastra tara, Romania. ( „Te prezint parintilor” – vezi tot felul de pitipoance impachetand sarmale cu unghiile alea a le lor de 10 cm; ” Test de fidelitate” sau ” Iubire interzisa” sau „Fata lu’tata” – o alta emisiune de pe marele nostru canal de televiziune :))). O fumusete Romania noastra, ceva de vis :X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s