Două vârfuri.

Hei. În primul rând, ţin să vă povestesc ce-am mai făcut.
Şcoala a mers bine ieri. Am luat nişte note bune, de care-s mulţumit. Mereu mă îmbăt cu apă rece după două note bune, nu prea m-am învăţat că de regulă sunt urmate de şase note proaste.
Astăzi, după ce mai mulţi oameni m-au întrebat în nerepetate rânduri ce mănânc de mă îngraş atât de repede şi de mult(glumesc, da’ nu-s departe de adevăr), am decis că este timpul să fac ceva cu şunculiţele mele, înainte ca acestea să ajungă marfă în hipermarketuri.
Şi iată-mă, profitând de vremea minunată care a fost astăzi :X :X :X, pe bicicletă, după 4 ani de zile, ca la ”Surprize Surprize”. Şi merg eu ce merg, spre surprinderea mea bine, merg ce merg, douăzeci de minute, 30, mă plictisesc. Aşa că decid să merg spre ieşirea din mirifica-mi comună. Şi ies. Mai merg ce mai merg, merg, merg, regele şoselelor eram, nu alta. Cam 4 kilometri aşa, până la intrarea în Albeşti Paleologu. Pe bicicletă. M-am întors vai mama mea, cu vânt potrivnic. Încă mă doare funduleţul.
Spre bucuria mea nemărginită, am slăbit un kilogram după această experienţă.
Sper să mai slăbesc şi mâine unul, acu’ o iau în sens Bucov, deci care stai prin Bucureşti, probabil că o să ne vedem. Glumesc.

Sunt amuzant, aşa-i? Luaţi d-aici amuzament nenică.

poza porno 1.
poza tâmpita 2.

Ambele merită, jur. Noapte bună.

5 gânduri despre „Două vârfuri.

  1. ‘Oleoooo, că şi io tre’ să mă descotorosesc de slănina-n surplus!
    Io mi-s cu rolele, mă fâţâi pe ele pâââân’ la eupizarea…lor. Mno, acuşi au revoluţionat ploeştenii sala sporturilor cu două-trei gantere şi nişte.. căcaturi ( nu mă pricep la d-aste’) Bine, îs gratuite şi nici nu mă văd campioană la culturism, da’ am rămas surprinsă. Şi aş rămâne şi mai surprinsă, dacă nu le-ar fura ciumpalacii ţigănoşi de pe lângă sală, hău !
    Ce să zic, naşpa-i viaţa de durduliu.

  2. Apropo, ca am uitat sa mentionez, incearca usor-usor sa adopti si un regim alimentar. Mai ales ca a venit primavara si apar din ce in ce mai multe legume. Nu exclude definitiv anumite alimente, doar consuma-le cu moderatie.
    Sa ne mai anunti din cand in cand cum merg eforturile in ceea ce priveste slabitul.
    Multa multa bafta >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s